Amit a lézerezésről tudni illik

Mit érdemes tudni a tetoválás eltávolítás lehetőségéről?

Legbiztosabb módszere a Q-kapcsolt Nd:Yag lézer. Elvi alapja, hogy a nagy energiájú fénysugár akadály nélkül hatol át a világos bőrön, a sötét színű festékekben viszont teljes mennyiségben elnyelődik.

Tetoválások eltávolítása:

A Q-kapcsolt Nd: YAG LÉZER készülék magas energia tartományban tetoválások eltávolítására alkalmas, mindemellett más lézerkészülékekkel ellentétben elkerülhető a bőr túlságos felmelegedése, tehát a bőr későbbi hegesedésének lehetősége. Egyes festékekben a kettős kötéseket bontja, így a festék színtelenné válik. Más hosszabb molekulájú festékeket pedig fragmentál (feldarabol), később pedig a fehérvérsejtek elszállítják a festék maradványait.

Kezelések száma függ tehát a tetováló festék anyagától, színétől, mennyiségétől, festékrétegek számától.

Az Nd: YAG lézer több frekvencián dolgozik párhuzamosan, emiatt a színes tetoválások halványítására is alkalmas. A lézerkezelés világos bőrű egyénen a leghatásosabb, míg a sötét bőrűeken csak kisebb energiával tudunk dolgozni.

Ezért javasoljuk, hogy lézerkezelés előtt legalább két hétig ne napozz, ne szoláriumozz! A tetoválások helytelen készítése során esetenként hegesedés is keletkezik. Ilyen esetekben a hegeknek az eltüntetése teljes mértékben nem mindig lehetséges, ezért takaró tetoválást szoktunk javasolni.

Hasznos lehet kezelés előtt jó pár nappal zsíros testápolóval vagy olívaolajjal kenni a kezelendő felületet, így rugalmasabbá tehetjük bőrünket. Legalább két nappal a kezelés előtt magas C vitamin tartalmú kapszula szedése szintén enyhítheti a bőr irritációt!

A kezelés időpontja, fájdalomcsillapítás:

Nálunk lehetőség van arra, hogy fájdalomcsillapítást kérj, ez azonban azzal jár, hogy a kezelés időpontja előtt fél-egy órával már megjelenj. A kezelendő felületet fájdalom csillapítására, érzéstelenítésre alkalmas kenőccsel kenjük be. A kezelés időpontját úgy egyeztesd, hogy utána otthon legyen lehetőség 1-2 óra hideg borogatásra, ha bőröd érzékenyebb. Bőröd a kezelés után piros lehet! Napégésnek megfelelő kellemetlenségre kell számítani az első kezelések után.

5 – 10 kezelésre is szükség lehet a tetoválás teljes elhalványulásához. A kezelések száma attól függ, hogy milyen típusú festéket használtak és milyen mélyen, hány rétegben helyezkednek el a festék molekulák. A kezeléseket általában 8 hetenként ismételjük, amikorra az előző kezelés miatti bőrreakció és esetleges hámlás befejeződik.

Lézeres kezelés után:

A lézeres kezelést követő napokon Laser Aftercare természetes illóolajokat tartalmazó kenőcs használatát javasoljuk! Ez a termék szalonunkban beszerezhető!

Curiosa gél, Irix spray vagy egyéb napégésre javallott krémek használata is segíthet a gyógyulásban.

Árak:

Árajánlatot személyes konzultáció előzi meg, mert szükséges látnunk a kezelendő felületet. Az ár függ a mérettől, a tetoválás sűrűségétől, illetve, hogy csak halványítás a cél vagy teljes eltüntetés.

Ne ijedjenek meg azok az érdeklődők, akik eddig négyzetcentiméterre lebontva kaptak árajánlatot! Érdeklődjetek bátran, mindenre van megoldás!

Célunk, hogy senkinek se kelljen szégyenkeznie egy elrontott vagy már megbánt tetoválás miatt!

További kérdéseidre is szívesen válaszolunk, érdeklődj személyesen a tetováló szalonban!

Időpont egyeztetés személyesen vagy telefonon történik. Fontos tudnivaló, hogy amennyiben a vendég a foglalt időpontjában nem jelenik meg, további kezelési időpont kiajánlása csak a legutóbb elmulasztott szolgáltatás értékének 100%-át megtérítve lehetséges. Következmény nélküli lemondási határidő a kezelés időpontjától visszaszámított 72 óra! 
Amennyiben valaki az első, ingyenes konzultációján nem jelenik meg, úgy a következő kért időpontban már a konzultációért díjat számítunk fel! 

Elérhetőség:

Vato Loco Tattoo
Csobay Nóra (+36-20-466-88-58)